De medewerkers

mr. J.J. (Hans) Bakker, notaris


Hans Bakker is de oprichter van ons kantoor. Al jaren is hij een vertrouwd gezicht binnen de zakelijke en particuliere kring in Bergen op Zoom en omgeving. Zijn actuele kennis en ruime ervaring maken hem een bekwaam notaris en jurist. Als voormalig belastinginspecteur en -adviseur beschikt Hans ook over de juiste kennis op dit gebied.

info@notarisbakker.nl

mr. H.J.N. (Hugo) Bakker, kandidaat-notaris


Hugo is kandidaat-notaris en gespecialiseerd in vastgoedrecht (particuliere en commerciële transacties). Hij houdt zich onder meer bezig met het opstellen van koopovereenkomsten, structurering van onroerendgoedtransacties, splitsingen in appartementsrechten, de bezwaring van registergoederen in het kader van financieringen, erfpachtuitgifte en de vestiging van andere beperkte rechten.

h.bakker@notarisbakker.nl

Ingrid Kunstt, receptioniste/telefoniste


Als receptioniste/telefoniste is Ingrid sinds jaar en dag ons boegbeeld. Zij is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor en verbindt u door met de medewerker die u zoekt. Ingrid werkt ook in de registergoedpraktijk en is voornamelijk verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden.

i.kunstt@notarisbakker.nl

Julia van Eekelen, notarieel medewerkster


Julia werkt al 30 jaar in het notariaat en houdt zich voornamelijk bezig met het opmaken van samenlevingscontracten, (wijziging van) huwelijksvoorwaarden en testamenten. Door haar jarenlange ervaring weet zij voor u altijd een passende akte op te maken.

j.vaneekelen@notarisbakker.nl

Henriëtte Theuns, notarieel medewerkster


Henriëtte heeft haar sporen binnen het notariaat ruimschoots verdiend. Ze bezit veel kennis en kunde over onder meer registergoed, familierecht en de vennootschapspraktijk. Henriëtte is een collega die we op alle gebieden binnen ons kantoor kunnen inzetten.

h.theuns@notarisbakker.nl