De medewerkers

mr. J.J. (Hans) Bakker, oud-notaris


Hans Bakker is de oprichter van het kantoor. Al jaren is hij een vertrouwd gezicht binnen de zakelijke en particuliere kring in Bergen op Zoom en omgeving. Zijn actuele kennis en ruime ervaring maken hem een bekwaam notaris en jurist. Als voormalig belastinginspecteur en -adviseur beschikt Hans ook over de juiste kennis op dit gebied.

info@notarisbakker.nl

mr. H.J.N. (Hugo) Bakker, notaris


Hugo heeft per 1 juli 2018 het kantoor van zijn vader Hans Bakker overgenomen. Hij is gespecialiseerd in vastgoedrecht (particuliere en commerciële transacties). Hij houdt zich onder meer bezig met het opstellen van koopovereenkomsten, structurering van onroerendgoedtransacties, splitsingen in appartementsrechten, de bezwaring van registergoederen in het kader van financieringen, erfpachtuitgifte en de vestiging van andere beperkte rechten.

h.bakker@notarisbakker.nl

Ingrid Kunstt, receptioniste/telefoniste


Als receptioniste/telefoniste is Ingrid sinds jaar en dag ons boegbeeld. Zij is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor en verbindt u door met de medewerker die u zoekt. Ingrid werkt ook in de registergoedpraktijk en is voornamelijk verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden.

i.kunstt@notarisbakker.nl

Maroeska Ars, notarisklerk


Maroeska is notarisklerk en gespecialiseerd in vastgoedrecht (particuliere en commerciële transacties). Ze heeft veel kennis en ervaring op dit gebied en is sinds eind 2016 werkzaam bij ons kantoor.

m.ars@notarisbakker.nl

Wilma van Beek, notarisklerk


Wilma is notarisklerk en gespecialiseerd in familierecht. Ze heeft veel kennis en ervaring op dit gebied en is sinds 2017 werkzaam bij ons op kantoor.

W.vanBeek@notarisbakker.nl

 

 

Astrid van den Eijnden, receptioniste/telefoniste


Als receptioniste/telefoniste is Astrid samen met Ingrid het eerste aanspreekpunt van ons kantoor en verbindt u door met de medewerker die u zoekt.

a.vandenEijnden@notarisbakker.nl